Nyheder

Nyheder i Kaspersky Safe Kids 23.0.0.399:

Når Kaspersky Safe Kids er blevet opdateret, nulstilles programmets beregning muligvist af den tid, dit barn bruger på programmer og ved computeren. I det tilfælde slettes dagens tidligere tidsstatistik. Hvis du har indstillet tidsgrænser for program- eller computerbrug, kan dit barn bruge programmerne og computeren i længere tid end disse tidsgrænser på opdateringsdagen. Derfor anbefaler vi, at du tjekker dine statistikker efter en opdatering.

Se også

Opdatér Kaspersky Safe Kids